VIVA / STØT

Sammen for børn!

Er VIVAs motto.  Viva er et kirkeligt netværk der findes i hele verden. Viva Danmark fokuserer dog på projekter i Honduras, Nicaragua og Fillippinerne. Viva er partner i forskellige projekter såsom børnehjem, undervisning i børns rettigheder, gadebørnsarbejde og meget mere, alt sammen for at hjælpe udsatte børn og unge og give dem bedre muligheder for en god fremtid.

Viva arbejder ud fra et kristent værdigrundlag og FN’s børnekonvention, der skal beskytte børns rettigheder. Viva arbejder også med en langsigtet indsats ved at være en stærk stemme sammen med lokale aktører for børnenes sag. Jo flere sammen, jo nemmere er det at få myndighederne i tale og presse dem til at tage ansvar for børns rettigheder.

Impact er volontørprogrammet for Vivas arbejde. Udover at sende volontører ud handler det også om at gøre unge mere bevidste omkring og engagere sig i arbejdet med verdens udsatte børn og unge.

STØT

Hvis man ønsker at støtte projektet kan man enten overføre til konto 0994-10805430 eller MobilePay 4023 9027

Begge mærkes sådan: 12486 + Mie Kühne

Gaven er fradragsberettiget! Oplys CPR-nr enten i kommentarfeltet eller ring til Viva, så ordner de det: 4023 1942

Bidrag fordeles således: 1/3 går til volontørarbejdet generelt. De resterende 2/3 råder jeg selv over, og kommer til at gå til hvor behovet er størst – måske noget nyt udstyr til børnehjemmet, en udflugt for børnene eller Vivas andre fantastiske projekter – det bliver besluttet senere, det skriver jeg nok også om.

Har du spørgsmål, så skriv til mig: miekuhne@gmail.com

Man kan også støtte arbejdet på større plan – læs mere om, hvad du kan gøre ved at følge linket herunder:

http://www.viva.dk/det-kan-du-goere/

skaermbillede-2017-01-26-kl-01-35-20